CEYLON FLAVOUR

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 624 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Ceylon Flavour. Meer weten? Ontdek meer

30 jan 2023 om 9:14 Rendang was heerlijk en de rest prima, maar prijs-kwaliteit verhouding niet goed.
30 jan 2023 om 8:38 Ruim anderhalf uur vind ik zelfs op zondag echt te lang. En ik merkte ook aan het eten dat het druk was, minder goed dan ik gewend ben.
29 jan 2023 om 21:54 Al meerdere keren besteld bij Ceylon Flavour. Het eten is het wachten helemaal waard. Al is het soms wel erg lang wachten...
29 jan 2023 om 12:56 Butter chicken geprobeerd: heerlijk malse kip in heerlijke saus , voor herhaling vatbaar!
27 jan 2023 om 20:35 Heerlijk eten.
22 jan 2023 om 20:52 Bezorging volgens afspraak
21 jan 2023 om 10:22 Het eten was super!!!
16 jan 2023 om 21:36 Vegetarische maaltijd besteld maar een maaltijd met 2 kippen pootjes erin ontvangen. Erg slordig, mijn dochter dus alleen loempia's op. De rest van de bestelling lekker maar de fout heeft het maal een beetje bedorven dit keer helaas.
15 jan 2023 om 0:05 Goeie service, lekker eten. Dubbel check als er bijzonderheden zijn top!
12 jan 2023 om 10:14 Amazing food, even got a little snack with our order 10/10
7 jan 2023 om 20:15 Bezorging duurder wat lang, maar het was het wachten meer dan waard; heerlijk gegeten!
6 jan 2023 om 21:06 Snel bezorgd en lekker eten. De garnalen waren fantastisch.