CEYLON FLAVOUR

CEYLON FLAVOUR Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 458 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Ceylon Flavour. Meer weten? Ontdek meer

24 mei 2022 om 19:50 Bestel gewoon bij de gene waar je trek in hebt . Thuisbezorgd een bekruipte KUT organisatie werkt totaal niet . De tijd de je door krijgt . Qua het eten wat we hebben besteld ligt het niet. Voortaan gewoon bij de zaak bestellen wat we willen eten.
23 mei 2022 om 21:23 Heerlijk gegeten weer. Lange bezorgtijd door de drukte, maar netjes opgebeld door het restaurant om dit aan te kondigen. Prima!
23 mei 2022 om 20:05 Eten was heerlijk en netjes bezorgd
21 mei 2022 om 8:39 We hebben meer dan 1,5 uur op ons eten gewacht. Ik moest zelf bellen om erachter te komen dat de bezorger pech had. Eten was daardoor lauw en hebben we zelf nog staan opwarmen. Soto vond ik heel zout en niet lekker.
20 mei 2022 om 20:37 Heerlijk gegeten en heel aardige bezorgster.
15 mei 2022 om 20:26 Allerlei kleine hapjes besteld ipv een maaltijd. Het was goed van smaak, warm en meer dan we hadden verwacht. Heel tevreden. Het eten zou om 18.00 uur bezorgd worden. Dat werd een kwartiertje later, maar het was het wachten waard. Aanrader!
14 mei 2022 om 6:46 Eten smaakte goed! Je proeft dat het met zorg gemaakt is. Ook de porties waren goed. Bezorging ook prima.
12 mei 2022 om 19:59 Mooi en lekker eten traditioneel en met liefde gemaakt en dat proef je
12 mei 2022 om 6:22 Laatste keer hier besteld.ik moest een uur en half wachten.er wordt niet gebelt om te zeggen waarom het zo lang duurt.soto ayam was pfff..wat daar staat geschreven is niet wat je krijgt.voor mij laatste keer
9 mei 2022 om 22:13 Altijd superlekker! Beste sate die je kunt vinden in rotterdam e.o.
9 mei 2022 om 21:38 Eten was erg lekker, echte smaak en niet de standaard fastfood. Bezorging was ook prima.
8 mei 2022 om 22:09 Geen